Автоключарски услуги

Сертифицираните майстори ключари на Topkluchari.com предлагат всички видове автоключарски услуги за гр. Варна и региона. В нашите ателиета във Варна може да получите пълен набор от ключарски и автоключарски услуги или, ако имате нужда, да повикате автоключар във Варна на Ваш адрес.
От 2019г. отвори врати специализираното ни ключарско ателие, насочено само към проблеми, свързани с автомобилите. Вижте повече на уебсайт Avtoklucharvarna.com и се свържете с автоключар на 088 531 5697.
Тук можете да видите различните услуги, които предлагаме и в ключарските ателиета на Topkluchari.com:

Копиране на ключове с чип
Копиране на ключове с чип - в нашите ключарски ателиета можете да копирате своя автомобилен ключ с транспондерен чип за имобилайзера. За целта е нужно да дойдете с Вашия автомобил в някое от нашите ателиета. По възможност носете пин кода на автомобила. За повече информация натиснете тук.
Изработка на автоключове
Изработка на автоключове по ключалка за врата, стартер, багажник. Голяма част от шофьорите не предполагат колко би им излязло за изработката на съвсем нов ключ за автомобила. Доста по-икономичния вариант е - изработка на дубликат на автоключа. Вижте повече тук.
Програмиране на транспондерни чипове
Програмиране на транспондерни чипове - поради спецификата на имобилайзер системите някои от транспондерните чипове не могат да се копират и трябва да се програмират в автомобила. За целта е необходимо самия автомобил да е на разположение. За повече информация натиснете тук.
Копиране на автомобилни дистанционни
Копиране на автомобилни дистанционни - в нашите ателиета разполагаме с богата гама от оригинални автомобилни дистанционни. Най-често проблемът при тях е изтощена батерия или неработещи бутони. Вижте повече тук.
Програмиране на имобилайзер
Програмиране на имобилайзер - ние можем да Ви помогнем в случай, че сте изгубили всички ключове за автомобила си. Изработката на автомобилен ключ става по Вашата кола със спрециална апаратура. За повече информация натиснете тук.
Аварийно отключване на автомобили
Предлагаме ключарски и автоключарски услуги, като включваме и аварийното отключване на Вашия автомобил на място. Най-често такова се налага по няколко причини. Вижте повече тук.
Обучаване на оригинални дистанционни
Обучаване на оригинални дистанционни - ние можем да Ви помогнем в случай, че сте изгубили всички ключове за автомобила си. Разполагаме с разнообразни дистанционни за всякакви модели автомобили. За по-конкретна информация натиснете тук.
Ремонт на автомобилни дистанционни
Ремонт на автомобилни дистанционни - в случаи, когато дистанционните спират да работят поради повреда на бутоните или „скъсване“. Вижте повече тук.
Пренареждане на автомобилни патрони
Пренареждане на автомобилни патрони - майсторите автоключари на Topkluchari.com в гр.Варна могат да пренаредят комбинацията на всички ключалки на Вашия автомобил, както и на контактния патрон. За повече информация натиснете тук.
Автодиагностика
Автодиагностиката като услуга сама по себе си, се прилага от изключително малък брой шофьори. Повечето хора се обръщат към автоключар едва след възникване на някакъв проблем, а още по-малък процент от тях са снабдени с кабели/ уреди за автодиагностика и знаят как да работят с такава техника. Повече от следния линк.
Чистене на грешки в Airbag SRS модул
Предлагаме услугата по поправка (ако е възможно само това) на стария Ви Airbag SRS модул. Процедурата по изчистване на грешките може да отнеме между 30 минути и 2 часа. Повече прочетете на следния линк.
Разкодиране на модули за автомобилни радиа
От автоключар Варна предлагаме разкодиране на модули за автомобилни радиа, CD/DVD плеъри, касетофони. Повече за услугата прочетете на следния линк.

Сертифициран автоключар за гр.Варна от Topkluchari.com може да направи пълно обслужване на цялостното заключване на Вашия автомобил. Обадете ни се, когато имате проблем със запалването, контактния ключ, автомобилните брави, дистанционното на колата, имобилайзер системата. Наш майстор автоключар ще може да нареже дубликат на Вашия ключ, да програмира транспондерен чип в ключа за имобилайзера, да прекодира автомобилната ключалка.
Предлагаме и аварийно отключване на автомобили в гр. Варна. При възникнал проблем като заключен автомобил с ключовете на таблото, забравени или изгубени ключове, дефектирала, счупена или развалена автоключалка, контактен патрон, ключалка на багажник на какъв да е модел кола в която и да е точка на гр. Варна и района, потърсете ни на аварийния ключарски телефон и наш майстор ключар ще извърши отключване на Вашия автомобил без да го разбива или поврежда. За да бъдем максимално коректни сме публикували ценовата листа за всички автоключарски услуги, които предлагаме на нашия сайт – можете да я видите от тук.

Ателиета във Варна