За нас

TOPKLUCHARI.com

TOPKLUCHARI.com е специализираното ключарско подразделение на BRAVITE.com. Намирайки се в град Варна, нашите ключари обслужват абсолютно целия регион на гр. Варна и околностите. Като една доказана компания в сферата на сигурността и заключването, наша цел е да предлагаме на клиентите си възможно най-качествено обслужване, предоставящо голяма сигурност на всеки един клиент. С цел максимална прозрачност на нашето обслужване ние публикуваме пълната си ценова листа на всички наши услуги.

Малко история

Bravite.com е създадена през далечната 1993г. с първоначален предмет на дейност продажба и дистрибуция на ключарски заготовки. През годините фирмата развива дейността си и преминава през няколко обекта, които продават основно ключарски консумативи. След известен период от време фирмата разширява дейността си и започва продажба и дистрибуция на заключващи системи. Открит е и ключарският център на Bravite.com намиращ се на адрес ул. „Ген. Колев 38А“ в гр. Варна. Срещу ключарски център Bravite.com - на ул. Генерал Колев 49, се намира основното ни ключарско ателие. В последствие отварят ключарските ателиета на Кауфланд (бул. Република 60), Кауфланд (до Mall Varna) и Ключарско ателие в гр. Шумен - до Кауфланд (до стадиона). Tака фирмата разширява ключарската си дейност. Наличен е и мобилен екип, който обслужва адреси по заявка.
През 2019г. фирмата доразвива автоключарските услуги, които до този момент предлага и в останалите ателиета, като отваря специализирано автоключарско ателие (бул. Цар Освободител, ж.к. Възраждане III). На място има възможност за работа на до 2 автомобила. Повече за автоключарското ателие може да намерите тук.
Друга важна стъпка, която фирмата предприемат - нов магазин за сейфове и заключващи системи в град София (на ул. Пиротска 91, София).
След големия успех, който търпят електронните магазини като Bravite.com и Key.bg, решихме да насочим повече усилия в ключарките услуги и да представим възможно най-сигурните и качествени услуги на нашите клиенти в гр. Варна.

Ателиета във Варна

Ателие в Шумен