За нас

TOPKLUCHARI.com е специализираното ключарско подразделение на BRAVITE.com. Разположени в град Варна, нашите ключари обслужват абсолютно целия регион на гр. Варна и околностите. Като една доказана компания в сферата на сигурността и заключването, наша цел е да предлагаме на клиентите си възможно най-качествено обслужване, предоставящо голяма сигурност на всеки един клиент. С цел максимална прозрачност на нашето обслужване ние публикуваме пълната си ценова листа на всички наши услуги.

Малко история

Bravite.com е създадена през далечната 1993г. с първоначален предмет на дейност продажба и дистрибуция на ключарски заготовки. През годините фирмата развива дейността си и преминава през няколко обекта, които продават основно ключарски консумативи. След известен период от време фирмата разширява дейността си и започва продажба и дистрибуция на заключващи системи. Открит е и ключарският център на Bravite.com намиращ се на адрес ул. „Ген. Колев 38А“ в гр. Варна. Там е открито и първото ключарско ателие. В последствие отварят ключарските ателиета на Кауфланд (бул. Република 60), Колхозен пазар (д-р Пискюлиев обект 90), Кауфланд (до Mall Varna) и Grand Mall (ет. -1 срещу Carrefour). И така фирмата разширява ключарската си дейност. Наличен е и мобилен екип, който обслужва адреси по заявка.
След големия успех, който търпят електронните магазини като Bravite.com и Key.bg, решихме да насочим повече усилия в ключарките услуги и да представим възможно най-сигурните и качествени услуги на нашите клиенти в гр. Варна.


ПРОМО ИГРА

Основни условия

Участвайки в играта, участниците приемат тези общи условия и се съгласяват да спазват техните разпоредби. Служители на Topkluchari.com или техни роднини не могат да участват.

Участие

1. Намерете "Топключари" в Google Maps

2. Поставете оценка и коментар

3. Попълнете талона за участие в търговския обект.

Награда

Един участник ще бъде изтеглен и ще спечели сейф на стойност 55.00лв.

Победители

Победителите ще бъдат обявени на Facebook страницата на Topkluchari.com на 20 януари 2023 година.

Получаване на награда

При излъчване на победител, той трябва да се свърже с нас чрез нашата страница във Facebook чрез изпращане на лично съобщение. Като отговор ще получи детайли за получаването на наградата.

Носители на награди

Правото на получаване на наградата е лично и не може да бъде прехвърлено на трети страни. Участник, който не е заявил своята награда в рамките на 10 (десет) работни дни от обявяването му за победител, губи правото да я получи. В случай на непоискана награда от печеливш участник в рамките на 10 (десет) работни дни, Topkluchari.com запазва правото си да даде наградата на друг, впоследствие оттеглен участник, който отговаря на условията за участие в играта.

Публичност и лични данни

Участвайки в тази Игра, победителите изрично се съгласяват, че в случай на спечелване на награда, имената им ще бъдат публикувани в официалния сайт на Topkluchari.com, на страницата в Instagram и на Фейсбук страница. Участниците дават съгласието си Topkluchari.com да се свържат с тях на предоставените от тях данни, с цел информиране относно резултата и уточняване на подробностите по предоставянето и използването на наградата. Topkluchari.com полага дължимата грижа за събирането, обработването и съхраняването на лични данни при стриктно спазване на GDPR. Събраните данни – име, телефонен номер и имейл, ще бъдат използвани само за целите на доставяне на наградата и ще бъдат третирани като поверителна информация в съответствие с действащите разпоредби относно защитата на личните данни.

Ателиета във Варна